CHEF ARCANGELO BERO PISTOIA

O viata in bucatarie!

Chef Arcangelo Bero Pistoia nu isi poate imagina viata departe de bucatarie.

S-a nascut in 1976 in sudul Italiei, la Laterza (regiunea Puglia ) si isi aduce aminte ca la o varsta foarte frageda deja se invartea prin bucatarie si le ajuta pe mama si pe bunica la prepararea felurilor de mancare. Descoperind ca are talent si ca iubeste sa gateasca, la 14 ani s-a inscris la scoala de bucatari si a urmat cursurile timp de 4 ani. A facut practica atat in Italia cat si in Germania. La 18 ani a inceput sa lucreze ca bucatar in armata italiana unde a impresionat pe toata lumea si dupa un an a primit diploma de bucatar din partea armatei. Si-a deschis propria trattorie in Laterza unde a fost manager si bucatar sef timp de 15 ani. La inceputul anului 2015 a primit oferta de a lucra ca chef in Romania si in aprilie a aterizat la Bucuresti unde a si inceput pregatirile pentru deschiderea trattoriei Il Villagio. Felurile pregatite de Arcangelo au un aspect simplu, mediteranean, deoarece pentru el cel mai important este ca mancarea sa aiba un gust deosebit de bun, insistand mult pe ingredientele folosite si modul de preparare. Timpul petrecut in armata l-a transformat intr-o persoana puternica si exigenta asa ca intreaga echipa Il Villagio este formata din profesionisti, persoane creative dar care cunosc foarte bine ce inseamna disciplina.